Van folly naar wijsheid – buitenworkshop

Deze bijzondere buiten-de-gebaande-paden-workshop is voor iedereen die behoefte heeft aan nieuwe inzichten en reflectie op zijn of haar eigen rol. Het is een wandeling die je individueel of met maximaal drie personen kunt boeken, zodat ik alle aandacht heb voor jou (en eventuele collega’s), én het is geheel corona-proof. De prijs is 75 euro exclusief 21% BTW per persoon als je de wandeling alleen doet. Als je voor twee of drie personen boekt, zijn de kosten 67,50 euro exclusief 21% BTW per persoon. Via kunst (de zogenaamde folly’s die in de bossen bij Dorst staan, zoals deze Achtbaan, waar we starten) en de natuur ga je op zoek naar andere invalshoeken, verrassende inzichten en antwoorden op vragen waar je zelf niet uitkomt, of die sluimeren maar waar je vanwege de drukte geen aandacht voor hebt. We starten bij de ‘Achtbaan’ en eindigen bij de ‘Contemplatieve (bezinning of reflectie) plek’. Hoe toepasselijk in deze tijd.

Leiderschap (als je geen leiding geeft aan een groep mensen gaat het over je eigen, persoonlijke leiderschap) vraagt dat je afstand neemt van je impulsieve reflexen en de rust neemt om over alternatieven na te denken. Het gaat dan niet alleen over resultaten en zichtbaar gedrag, maar juist ook over onuitgesproken gedachten en emoties. Om die te kunnen waarnemen moet je zelf goed in contact zijn met je (onderbuik)gevoelens. Regelmatig even afstand nemen is daarvoor cruciaal. Maar als je van de ene online meeting in de andere rolt, is dat vaak moeilijk te realiseren. En nu we zoveel binnen zitten, ligt de oplossing juist buiten!

Zoals de Noren zeggen: er is geen slecht weer, alleen slechte kleding/schoeisel. Dus in principe zijn de weersomstandigheden geen reden voor annulering. Alleen als het echt lang en hard regent, gaat het niet door en zoeken we in overleg een andere datum.Verder: ik zorg voor potlood en papier voor aantekeningen, en iets te drinken/eten voor onderweg. In totaal lopen we zo’n 7 kilometer, met rust voor de opdrachten tussendoor, reken op 2,5 uur in totaal.

Omdat dit een workshop op maat is, is de datum en tijd in overleg te bepalen. Bel, mail of app me, dan prikken we een datum!

Datum

jan 29 2021
Verlopen!

Tijd

09:30 - 12:00

Kosten

€91,00

Locatie

Parkeerplaats bij de Achtbaan, Dorst
Boswachterij Dorst, parkeerplaats Ketenbaan

Organisator

De tweede viool
Telefoon
06 34 13 76 26
Email
sylvie@detweedeviool.nl
Geen reactie's

Geef een reactie