Paradoxale paden – een buitenworkshop

De zachte krachten zullen zeker winnen in het eind’ schreef dichteres en politica Henriëtte Roland Holst ruim 100 jaar geleden.

 

Meer dan ooit zijn ‘zachte krachten’ cruciaal, niet alleen op persoonlijk vlak maar zeker ook in ons professionele leven.

‘Zachte krachten’… dat klinkt paradoxaal: hoe krachtig is zachtheid? Hoe kan iets krachtig én zacht tegelijk zijn? Paradoxen zijn fascinerend, ze laten ons op een dieper niveau nadenken, en leren ons omgaan met de complexiteit van het leven.

Henriëtte Roland Holst was zelf ook één grote paradox: afkomstig uit een zeer welgesteld milieu riep zij als vooraanstaand lid van de SDAP arbeiders op tot strijd om hun lot te verbeteren. Niet in een simpel hokje te plaatsen dus. En geldt dat niet voor ons allemaal?

 

Tijdens een coachwandeling over het landgoed van Henriëtte Roland Holst verkennen we aan de hand van Henriëttes leven, haar gedichten, de kunst van haar man Rik én de ons omringende natuur de vragen en paradoxen die jou bezighouden. Haar bewogen leven vormt een inspiratiebron voor nieuwe inzichten en reflectie.

 

Ga mee op deze verrijkende, verdiepende en inspirerende Paradoxale padenwandeling door de betoverende natuur van de Oude Buisse Heide in Achtmaal. We lopen door bossen, heide, langs vennetjes en eindigen in stijl in het theekoepeltje van Henriëtte.

 

Wanneer: woensdag 24 mei 2023

Tijd: van 9.30-12.00 uur. De wandeling is ongeveer 5 kilometer, met rust tussendoor voor oefeningen en reflectie

Start: parkeerplaats Oude Buisse Heide, Achtmaal (kruising Roosendaalsebaan/Buntweg, ter hoogte van ’t Proathuys het bos inrijden tot aan de parkeerplaats links achteraan).

Kosten: 85 euro per persoon, exclusief 21% BTW.

Inclusief koffie/thee en iets lekkers in het theekoepeltje

Draag stevige schoenen en kleding afgestemd op de weersomstandigheden

Aanmelden: stuur me een mailtje op sylvie@detweedeviool.nl

 

Kun je niet op deze datum maar wil je wel graag een keer mee? Laat het me weten, dan hou ik je op de hoogte van nieuwe data.

 

Of wil je graag een individuele sessie? Dat kan ook, dan plannen we in overleg een datum. De kosten voor een individuele coachwandeling bedragen 149 euro exclusief BTW.

 

Inspiratie voor je team? Deze wandeling is ook te boeken voor je team, als anders-dan-anders-teambuilding of inspiratie-sessie. Bel of mail me voor de mogelijkheden, ik denk graag met je mee!