Workshops

Zonder stilstand geen vooruitgang

 

In onze maatschappij ligt de nadruk op actie en handelen: stilstand is achteruitgang. Dat is in mijn ogen maar ten dele waar. Ik ben namelijk óók van het tegenovergestelde overtuigd: zonder stilstand geen vooruitgang. Af en toe even bewust de tijd nemen voor reflectie zorgt ervoor dat je nieuwe inzichten opdoet en het grotere geheel weer ziet.

In een tijd die geobsedeerd is door snelheid, vereist ‘afremmen’ speciale training’, stelt schrijver en wetenschapper Nassim Nicholas Taleb. Daarom organiseert De tweede viool regelmatig workshops, vaak met een interessant (management)boek als uitgangspunt. Verwacht geen pasklare antwoorden, wel interessante inzichten, waardevolle interactie met andere deelnemers en een frisse blik. Je gaat daarna gegarandeerd met nieuwe energie aan de slag! Kijk voor een overzicht van alle workshops hier.

 

De workshops vinden meestal plaats bij De tweede viool in Galder, maar ook incompany workshops behoren tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld als inhoudelijk en tegelijkertijd luchtig intermezzo op een strategiedag, als ‘teamuitje-met-inhoud’ of als inspiratiesessie tijdens de lunch. Spreekt je dat ook aan? Bel of mail me dan, ik denk graag met je mee!

Praktische informatie over de workshops

  • Tijdstip: 9.30-12.00 uur
  • Locatie: Het Houten Huys, Galder (buitengebied Breda)
  • Inclusief koffie/thee/iets lekkers
  • Inclusief materiaal (pen, notitieboekje, oefeningen en tips)
  • Kosten: 95 euro (excl. 21% BTW)

Voor teams of grotere groepen: alle workshops zijn ook online te boeken. Datum en tijdstip kunnen we dan in overleg vastleggen.